Квартири в Івано-Франківську



Субота, 27.04.2024, 05:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Бюро нерухомості "Метраж" місто Івано-Франківськ, вулиця Тичини, 8-А, тел. (0342)77-96-95
Цікаві статті - нерухомість в Україні


Головна » Житлова оренда
    Кожна людина потребує мати дах над головою, а ще квадратні метри для постійного проживання. Добре, якщо ці квадратні метри свої, і потреби шукати інше житло не виникає.    Але сучасні життєві реалії змушують багатьох з нас винаймати житло. А це в першу чергу студенти (яким відмовили в гуртожитку, або які самі не бажають там жити), молоді сім’ї (які хочуть жити окремо від батьків), люди, які приїжджають працювати з інших міст. Вся ця маса людей породжує попит, а попит, як звісно – пропозицію.
Так розглянемо ситуацію з пропозицією оренди житла.
    Джерела інформації, якими користуються обидві зацікавлені сторони це мережа Інтернет, газети з рубриками по нерухомості, рекламні щити з оголошеннями, ріелторські компанії. На даний час, Інтернет - не всім доступно, не всім зрозуміло, але інформації безліч. Тож сідаємо за комп’ютер і вперед. Розібравшись, знайшли те, що потрібно, подзвони ... Читати далі »
Категорія: Житлова оренда | Переглядів: 918 | Додав: metragif | Дата: 25.11.2009

    Якщо в природі з настанням осені стає прохолодніше, то для багатьох ріелторів це жарка пора. Тисячі студентів, прагнучи здобути освіту, розпочнуть чи продовжать навчання в вищих навчальних закладах. Якщо питання «куди іти вчитись?» – доводиться вирішувати один раз, то квартирне – щороку. Зростає як попит, так і пропозиція. Для багатьох людей – здача в оренду квартири чи кімнати – реальний спосіб виходу з кризи. Але часто необізнаність з ринком нерухомості штовхає людей на необґрунтоване підняття цін, мовляв, все дорожчає, і житло теж.
    Така ситуація зумовила незначний ріст цін на оренду житла, але незначний тільки в відсотках, а реально – це непосильні для наймачів суми. Не будемо порівнювати минулорічний докризовий період, візьмем для порівняння літні місяці. Якщо на початку червня 1 кімнатну квартиру можна було винайняти навіть за 700 грн., то в вересні-жовтні за таку ж саму квартиру уже захо ... Читати далі »
Категорія: Житлова оренда | Переглядів: 977 | Додав: metragif | Дата: 21.10.2009


Copyright MyCorp © 2024