Подати оголошення в базу

Facebook

Google новини

Житло в кредит

Друзі сайту

Статистика





Четвер, 18.04.2024, 05:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Бюро нерухомості "Метраж" місто Івано-Франківськ, вулиця Тичини, 8-А, тел. (0342)77-96-95
Нерухомість Івано-Франківськ » 2014 » Жовтень » 1 » Житловий будинок в с. Вікняни Тлумацького району (поруч чудова природа)
11:34

Житловий будинок в с. Вікняни Тлумацького району (поруч чудова природа)

Продаю будинок (30 км. від Івано-Франківська і 2,5 км. до р. Дністер, регулярне автобусне сполучення з м.Івано-Франківська) Будинок знаходиться в хорошому стані, розташований в центральній частині села (350-400 м. від сільради, ФАПУ, школи, клубу, магазинів) в 50-ти метрах від проїжджої частини центральної дороги "Тлумач-Кутище".




Він роміщений в дуже мальовничій місцині так, що відразу за огорожею будинку починається ліс - з однієї сторони листяний, а з іншої хвойний. На відстані 30-50 м. від будинку домоволодіння з двох сторін огинає в напрямку до Дністра невелика річечка, від якої можна пустити трубу на город для влаштування тут ставка. Сам будинок розташований на горбку, тому вода під час повеней ніколи сюди не доходить.  Забудова тут не щільна, до найближчих сусідніх будинків по 80-100 м. Загальна площа будинку - 74 кв. м.. Складається з таких приміщень: 3 кімнати, кухня, веранда, коридор, санвузол. Будинок газифікований і електифікований, тут є парове опалення, центральний водопровід, каналізація (з двох ванн, туалету і кухні), стаціонарний телефон. Старий котел КЧМ замінено на сучасний. В будинку збережено 3 пічки, якими можна його опалювати та готувати тут їжу в критичних випадках (перебої з газопостачанням чи його значне подорожчання). Поставлено сучасну газову колонку для підігріву води для двох ванн і кухні.  На всіх вікнах встановлені металеві решітки. Будинок в 2011 році перекрито металочерепицею.  Ворота і фіртку поміняно на сучасні з металопрофілю. На подвір'ї є два сараї, погріб, криниця, складений вапняковий камінь від розібраної стодоли.  За будинковолодінням закріплено три земельні ділянки площею 0,0502, 0,2500 і 0,4800 га. На першій з них знаходяться будинок і господарські будівлі, а дві нші призначені для ведення особистого селянського господарства (одна з них біля будинку, а інша - в полі). Ціна 10 000 $
 
Переглядів: 1430 | Додав: metragif | Рейтинг: 5.0/1