Подати оголошення в базу

Facebook

Google новини

Житло в кредит

Друзі сайту

Статистика





П`ятниця, 26.04.2024, 20:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Бюро нерухомості "Метраж" місто Івано-Франківськ, вулиця Тичини, 8-А, тел. (0342)77-96-95
Нерухомість Івано-Франківськ » 2013 » Квітень » 14 » Окремозбудоване приміщення комерційного характеру в Івано-Франківську по вул. Мазепи (Сільпо)
21:51

Окремозбудоване приміщення комерційного характеру в Івано-Франківську по вул. Мазепи (Сільпо)

2 пов. цегл., 273 м2,  дорогий євроремонт, індивідуальне опалення,
1 пов.: 136,5 м2 - складські приміщення; 2 пов.: 136,5 м2 - 5  офісів, меблі,
10,4 сот. землі, ідеально під торгове представництво будь-якої компанії України.
Ціна 225 000 у.о. торг

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ФОТОГРАФІЇ


Якщо Ваша компанія фінансово стабільна і більше того росте, розвивається і розширяється…Якщо Ви йдете шляхом відкриття філій по Україні, торгових представництв, відкриття своїх відділів продажу в регіонах…якщо ви стежите за іміджем своєї компанії і Вам важливо, як Вас сприйматимуть Ваші клієнти – наша пропозиція для Вас!!!
Пропонуємо до Вашої уваги  відмінне рішення – 2-х поверховий офіс разом із складськими приміщеннями загальною площею 273 кв.м, з територією 10,4 сотки землі.
Це:
- відмінне місце розташування. Знаходиться  на кольці об’їзної міста і вулиці, яка веде прямо в центр (до центру 5-7 хв.). Якщо ваша робота пов’язана з доставкою вантажів до Вас, з щоденною доставкою вашого товару клієнтам (дистриб’юція), то з точки зору логістики – це найвдаліший варіант. В нашого міста є 4 в’їзди – виїзди, у Вас дистриб’юція не тільки по місту, але й по всій області…і саме звідси (Ваш новий офіс) всі 4 напрямки, як оптимальні маршрути. Також поруч знаходиться заправка WOG, торговий комплекс «Сільпо», «Фокстрот» і «Комфі». Також Вашими сусідами буде фірма «Інтелком» - найбільший виробник іграшок по Україні, які співпрацюють абсолютно зі всіма торговими мережами України.
-  на вигляд не примітний для «чужих очей», але розкішний і комфортний офіс зі своєю територією, де Ви зможете  у міру потреби зробити прекрасну зелену зону відпочинку, або при необхідності зробити розширення офісних, складських або торгових приміщень. З нуля проведені роботи по електрифікації, воді, каналізації, газифікації і опаленню. Для обігріву використовується як газовий котел, так і твердопаливний – на вибір. Складські приміщення також обігріваються, в 2-х з них є ями (накриті) для огляду машини, або як додаткове місце складування. Також офіс обладнаний системою відео нагляду території -  три зовнішніх камери. Також в кожному кабінеті і коридорі аудіо і відео нагляд (інколи варто знати чим займаються Ваші співробітники і їх це дисциплінує, а також інколи необхідно передивитися і прослухати процес переговорів і зробити відповідні висновки).
- Ремонту і інтер’єру потрібно віддати особливу, належну увагу! Яким би не був складний клієнт, при проведенні переговорів на Вашій території -  шанси на успішне проведення переговорів і на успіх угоди різко збільшуються! Інтер'єр Вашого кабінету дуже тонко і чітко підкреслює статус компанії і його господаря, даруйте, але це правда!!! Аура успіху  і до цього дня там. Вам залишилося прийняти ПРАВИЛЬНЕ рішення і посилити цей ефект!!!
 

 

 

 

Переглядів: 1325 | Додав: metragif | Рейтинг: 0.0/0